top of page

Нова українська школа – новий зміст освіти

Реальна дієвість Нової української школи залежить від кожного конкретного педагога: його знань, умінь, компетенцій, розуміння стратегічних цілей діяльності та наявності дієвого інструментарію для практичної реалізації заявлених завдань.

21 квітня 2021 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників для учителів, які у 2022-2023 н.р. будуть працювати у 5 класах Нової української школи та майбутніх учителів пілотних класів, проведено вебінар «Мета і головні компоненти Концепції «Нова українська школа».

У заході взяли участь 100 вчителів. Учасники вебінару разом із спікером Ларисою Мироненко, консультантом ЦПРПП, з’ясовували необхідність реформи освіти, визначали факти, які свідчать про важливість змін у системі шкільної освіти.

Проаналізувавши кожен із дев’яти компонентів Концепції «Нова українська школа», учасники зібрання дійшли висновку, що за умови їх реалізації ми матимемо компетентного випускника нової школи з великим потенціалом саморозвитку та самореалізації.

До учасників вебінару звернулася Ірина Горобченко, директор ЦПРПП, яка акцентувала увагу присутніх на важливості таких зустрічей, адже в процесі навчання педагоги оволодівають необхідними інструментами та знаннями для роботи в Новій українській школі.



12 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page