top of page

Мультипредметний тест - 2022 року: історія України

Через війну класичне ЗНО скасовано. Для вступу до ВУЗу потрібно взяти участь у національному мультипредметному тесті (НМТ), який міститеме завдання з української мови, математики, історії України.

Питанню якісної підготовки до національного мультипредметного тесту 16 травня 2022 року було присвячено онлайн засідання професійної спільноти вчителів історії та суспільних дисциплін Горішньоплавнівської міської територіальної громади.

У ході роботи консультант ЦПРПП Лариса Мироненко познайомила освітян з календарним планом організації та проведення НМТ-2022, акцентувала увагу на датах проведення основної, додаткової та спеціальної сесії, на основних аспектах підготовки та складання тестування. Консультант рекомендувала електронну підбірку матеріалів, які стануть у нагоді при підготовці до НМТ.

Разом з Ганною Парфенюк, модератором професійної спільноти вчителів історії та суспільних дисциплін, педагоги обговорили питання оцінювання завдань блоку НМТ з історії України, ділилися досвідом роботи по підготовці учнів до складання мультипредметного тесту.




21 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page